NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma zahvalila mališanima DV Zeko na prikupljenim čepovima

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, već nekoliko godina provodi humanitarnu akciju pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“.

Cilj akcije je prikupljanje plastičnih čepova i njihova isporuka Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske koja prihod ostvaren prodajom prikupljenih otpadnih čepova usmjerava u nabavu skupih lijekova neophodnih za liječenje oboljelih od malignih bolesti, koji nisu na listi HZZO-a.

Ovoj humanitarnoj akciji priključio se i Dječji vrtić „Zeko“ u Slatini gdje su djeca i roditelji iz programa predškole zajedno s odgojiteljicom Dušicom Petričević počeli skupljati čepove tijekom humanitarnog tjedna u sklopu projekta Advent u vrtiću.
Mali vrtićarci i polaznici predškole nastavili su skupljati čepove i dalje sa željom da pomognu oboljeloj djeci.
Djeca iz programa predškole Dječjeg vrtića Zeko prikupljene čepove poštom su poslala Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske i na taj način još jednom pokazala koliko mali mogu biti veliki, a rekli su kako s ovom akcijom nastavljaju i dalje, te će prikupiti još puuuno čepova, za što su im riječi zahvale stigle iz spomenute udruge.
(Mihaela Feldi/Foto: DV Zeko)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button