DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga mladih KRIK Slatina poziva na radionice

Udruga mladih KRIK Slatina poziva sve mlade u dobi od 15 do 30 godina i ostale zainteresirane građane da se prijave na radionice “Pisanje projektnih prijedloga i provedba”.

Udruga mladih KRIK Slatina u sklopu projekta “Informirani građani za aktivnu zajednicu” financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, i u suradnji s GRAS-om, organizira predavanja i radionice pod nazivom “Pisanje projektnih prijedloga i provedba”. U sklopu navedenih edukacija uz vodstvo stručne osobe bit će održano ukupno 5 predavanja na kojima će sudionici biti osposobljeni za pisanje i provedbu projekata. Sudionici će steći znanja i iskustva u provedbi projekata koja će kasnije moći iskoristiti u daljnjem radu i apliciranju novih projekata na natječaje.

Radionice će se održati u rujnu, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem ove poveznice. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_t0RxULfXlSV-4Dx5TXCaNA0Pa9hcxGqRjkIQgF6d8k/edit?usp=sharing ili putem službene Facebook stranice Udruge mladih KRIK Slatina.

T.K.S.(Izvor:Udruga KRIK Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button