Home / DOGAĐANJA / Udruga Ličana „Vila Velebita“ Slatina održala redovnu izvještajnu Skupštinu

Udruga Ličana „Vila Velebita“ Slatina održala redovnu izvještajnu Skupštinu

Posljednjeg dana mjeseca rujna Udruga Ličana „Vila Velebita“ Slatina održala je redovnu izvještajnu Skupštinu u prostorijama Mjesnog odbora Vladimir Nazor Slatina pod predsjedanjem Gorana Lulića, te članova radnog predsjedništva Martina Rukavine i Domagoja Jankovića.

Izvješće o dosadašnjem radu Udruge, podnio je predsjednik Željko Šnjarić koji je između brojnih aktivnosti istaknuo i sudjelovanje na nekoliko natječaja kojima su Udruzi odobreni projekti poput izrade ličke kape i stvaranje vizualnog identiteta kroz lik ličkog medvjeda, s ciljem razvoja ličke kulture i očuvanja jedinstvenog identiteta Like.

Iznoseći plan i program rada za naredno razdoblje na tragu dosadašnjih aktivnosti u koje su uključena brojna sudjelovanja na raznim manifestacijama, gostovanja i uspostavljanje suradnje sa sličnim udrugama u zemlji i inozemstvu, te očuvanja tradicije i ličkih običaja, Šnjarić je naglasak stavio na izgradnju Ličke kuće u Slatini.
„Ponosni smo na naše ličke korijene i domovinu naših djedova i zato njegujemo naše tradicije i običaje da nam Lika i dalje živi u srcu“. – zaključio je predsjednik slatinske Udruge Ličana „Vila Velebita“ Željko Šnjarić.
(mf/Foto: Robert Turkalj)

x

Check Also

Dar ljubavi kroz dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi na Valentinovo

14. veljače na Valentinovo Gradsko društvo Crvenog križa Slatina organiziralo je dvije akcije dobrovoljnog darivanja ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org