Home / DOGAĐANJA / Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine na ovogodišnjem Viroexpu će se predstaviti s bogatom gastronomskom ponudom

Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine na ovogodišnjem Viroexpu će se predstaviti s bogatom gastronomskom ponudom

Izaslanstvo Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine, vrijedne udruge, koja kroz godinu održava niz manifestacija, predvođeno, novim/starim predsjednikom Željkom Šnjarićem, posjetilo je župana Igora Androvića, te ga u kratkim crtama upoznala s aktivnostima udruge koja ima 220 članova, dok na slatinskom području (bivša općina Slatina), živi oko 2.500 Ličana. Procjenjuje se da ih u Virovitičko-podravskoj županiji ima više od 5.000.

Šnjarić će župana Igora Androvića, uz kojeg je bio i pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ, te direktor Viroexpa, Bojan Mijok, izvijestio o aktivnostima vezanim za izgradnju „Ličke kuće“ u Slatini, a najavio je i buduće događaje ove udruge. Tako će se Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine, prvog dana održavanja Viroexpa, 13. ožujka, posjetiteljima sajma predstaviti s bogatom gastronomskom ponudom, u čemu će im pomoći i učenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina.

(tks/www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org