Home / DOGAĐANJA / Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine na ovogodišnjem Viroexpu će se predstaviti s bogatom gastronomskom ponudom

Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine na ovogodišnjem Viroexpu će se predstaviti s bogatom gastronomskom ponudom

Izaslanstvo Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine, vrijedne udruge, koja kroz godinu održava niz manifestacija, predvođeno, novim/starim predsjednikom Željkom Šnjarićem, posjetilo je župana Igora Androvića, te ga u kratkim crtama upoznala s aktivnostima udruge koja ima 220 članova, dok na slatinskom području (bivša općina Slatina), živi oko 2.500 Ličana. Procjenjuje se da ih u Virovitičko-podravskoj županiji ima više od 5.000.

Šnjarić će župana Igora Androvića, uz kojeg je bio i pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ, te direktor Viroexpa, Bojan Mijok, izvijestio o aktivnostima vezanim za izgradnju „Ličke kuće“ u Slatini, a najavio je i buduće događaje ove udruge. Tako će se Udruga Ličana „Vila Velebita“ iz Slatine, prvog dana održavanja Viroexpa, 13. ožujka, posjetiteljima sajma predstaviti s bogatom gastronomskom ponudom, u čemu će im pomoći i učenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina.

(tks/www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

x

Check Also

Zlato u Osijeku za Doroteju, ali i za slatinske ”Popišance”!

Fantastičan dan imali su jučer u Osijeku slatinski trkači. Naime, na velikom Ferivi polumaratonu  u ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org