DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga HVIDR-a Slatina održala radni sastanak predsjedništva

Danas je Udruga HVIDR-a Slatina održala radni sastanak predsjedništva u povodu nadolazećih aktivnosti.

Radnim sastankom predsjedništva je predsjedao predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić, a nazočan je bio i predsjednik Zajednice udruge i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

Jedna od točaka dnevnog reda bila je organizacija 13. otvorenog prvenstva Slatine u kuhanju čobanca, te su dogovorene i podijeljene dužnosti članovima kako bi sve proteklo po planu. Također, bilo je riječi i o organiziranju i sudjelovanju na hodnji Mikleuš-Četekovac 4. rujna, u znak sjećanja na nevine žrtve Četekovca, Čojluga i Balinaca, te organizaciji sportskih susreta članova HVIDR-e povodom proslave Dana grada Slatine 5. rujna. 

Sve ove aktivnosti podržao je predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš, naglasivši kako će Udruga HVIDR-a Slatina kao i do sada imati njegovu bezrezervnu potporu, te je najavio sudjelovanje županijske HVIDR-e u nadolazećim aktivnostima, igrama hrvatskih branitelja Nove Bukovice i organiziranju memorijala koji predstoje.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot