DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga HVIDR-a Slatina obilježila 31. obljetnicu osnutka

Udruga HVIDR-a Slatina osnovana je 2. srpnja 1992. godine i ove godine slavi 31. obljetnicu osnutka. Tim su se povodom danas (ponedjeljak) u Parku 136. slatinske brigade okupili članovi Udruge i predstavnici Grada Slatine koji su kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem cvjetnog aranžmana i upaljenih lampiona odali počast svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima, kao i preminulim članovima slatinske HVIDR-e.

Uz članove HVIDR-e, podršku su svojim dolaskom iskazali i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić te načelnik općine Voćin Predrag Filić.

U svom obraćanju nazočnima predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić se osvrnuo na rad ove itekako aktivne udruge te je pohvalio dosadašnji rad njenih članova. Posebno se zahvalio i Gradu Slatini koji uvijek vjerno podržava rad Udruge, ali i svima ostalima koji su proteklih godina na bilo koji način pomagali u radu te doprinijeli podizanju njezinog ugleda i položaja, kao i sudjelovali u aktivnostima i provođenju projekata.

Čestitke članovima slatinske HVIDR-e na 31. obljetnici uputio je zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić koji se zahvalio članovima Udruge što sudjelovanjem u svim aktivnostima slatinske HVIDR-e na području grada Slatine i susjednih općina čuvaju uspomene na sve poginule hrvatske branitelje i žrtve Domovinskog rata.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button