DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga djece hrvatskih branitelja VPŽ organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Uskrs najpotrebitijima“

Udruga djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Uskrs najpotrebitijima“.

U susret najvećem i najvažnijem kršćanskom blagdanu Uskrsu, Udruga će prikupljati humanitarnu pomoć za one najmlađe kako bi „Uskrs bio sretan svima!“.

Svu prikupljenu pomoć Udruga djece hrvatskih branitelja VPŽ proslijedit će Caritasu Župe sv. Josipa u Slatini te Župi Pohoda blažene djevice Marije u Voćinu, a pomoć će biti namijenjena onim najmlađima.

– Ovim putem pozivamo sve ljude dobro volje da nam se priključe i „odvoje“ malo od sebe te daruju onima kojima je pomoć u ovo predblagdansko vrijeme najpotrebitija i koje će najviše razveseliti, a to su svakako oni najmlađi. Isto tako zahvaljujemo župnicima što su prihvatili naš poziv i dali nam podršku u realizaciji ove akcije, – poručuju iz Udruge.

Humanitarnom akcijom koja za cilj ima uljepšati blagdan Uskrsa onim najmlađima prikupljat će se slatkiši, igračke te školski pribor.

Svi zainteresirani koji se žele uključiti te donirati slatkiše, igračke te školski pribor mogu se javiti članovima udruge i to: Jurica Culej (097/796-5002), Saša Matijević (099/265-3787), Hrvoje Selenić (099/407-8880), Dino Mataz (099/576-9039) i Mihael Puljić (099/671-6927).

Isto tako 21. ožujka 2024. godine u terminu od 18:00 do 20:00 sati u prostorijama „Posjetiteljsko-interpretacijskog centra EPIcentar Sequoia“ u Slatini svi zainteresirani mogu predati svoju donaciju.

„Neka Uskrs bude sretan svima!“

(mf; Izvor: UDHBVPŽ)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button