DOGAĐANJANASLOVNICA

Učiteljice OŠ Eugena Kumičića Slatina održale Ogledni sat na CUC-u 2019. u Šibeniku

OŠ Eugena Kumičića od 2015. godine dio je velike CARnetove  obitelji.
Škola je bila partner u pilot projektu e- Škole, tj. Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škole i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće, koji je trajao od 2015. do 2018. godine.

Od početka partnerstva u  projektu Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina također je i sudionik CARnetove korisničke konferencije, pa tako i ovogodišnje koja se održava u Šibeniku od 5. do 8. studenoga pod nazivom „Na granici mogućeg“.

Već petu godinu škola ima svoje predstavnike na ovom prestižnom događanju koje je vrh što se tiče edukacija vezanih uz implementaciju IKT u poučavanju kao razvoj digitalnih kompetencija kod učitelja.

U ovogodišnji bogat program konferencije uključile su se i učiteljice OŠ Eugena Kumičića Slatina, Sanela Jukić i Rajka Avirović Gaća koje su dale svoj doprinos održavši Ogledni sat pod nazivom „Detektivi za istraživanje onečišćenja potoka“.

Na konferenciji kao gost, zahvaljujući kvalitetnoj i dugogodišnjoj suradnji s CARnetom, sudjeluje i ravnateljica Božica Majhen.
(Mihaela Feldi/Foto: OŠ E. Kumičića Slatina)


Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button