DOGAĐANJANASLOVNICA

Učitelji sa slatinskog područja sjajni na 1. Sindikalnim susretima u Zatonu

U Zatonu nadaleko poznatom hrvatskom turističkom središtu nedaleko od Zadra održani su 1. Sindikalno sportski susreti Sindikata hrvatskih učitelja, a na kojima su i više nego uspješni bili učitelji osnovnih škola sa slatinskog područja koji su po regionalnom ključu branili boje Područnog ureda  Zagreb. Tako su se sa zlatnim medaljama kući vratili malonogometaši, odnosno selekcija učitelja u sastavu Marijan Kovačević, Danijel Jurlina, Tomislav Bošnjak, Goran Kozlinger, Hrvoje Kraljik i Danijel Kolomaz predvođena nesavladivim vratarom Ljubivojem Kotrljanovićem.

Prvo mjesto i zlatnu medalju na susretima, i to prilično iznenađujuće, osvojila je ekipa u potezanju konopa u sastavu Dora Jajić, Silvija Mađarić, Andrea Granjaš, Sabrina Klement i Hana Tepeš.

Da je sreća poslužila Martinu i Hanu Tepeš i podarila im koji adut  više u kartaškoj igri bela mogle su i one do još jednog prvog mjesta, no i ovako i drugo mjesto pisat će se kao još jedan lijepi uspjeh ove sindikalne vrste učitelja s područja Slatine. U jakoj konkurenciji odbojkaškog ženskog turnira slatinska selekcija došla je do trećeg mjesta. Broncu su osvojile Dora Jajić, Silvija Mađarić, Andrea Granjaš, Sanela Tot, Sabrina Klement i Hana Tepeš.

U sveukupnom poretku Područni ured Zagreb za koga su nastupali Slatinčani zauzeo je drugo mjesto samo tri boda  iza pobjednika susreta predstavnika Područnog ureda Osijek.

U okviru Sindikalno sportskih susreta održala se i sindikalna škola na kojoj je pravnica Vesna Musulin održala predavanje o izmjenama Statuta SHU-a te pravima i obvezama sindikalnih povjerenika, dok je predsjednica SHU-a Sanja Šprem upoznala članove Sindikata s aktualnostima i aktivnostima Sindikata.

(dj/Foto: mt)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button