DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Učenik GŠ Milka Kelemena Jakov Vašiček osvojio I. nagradu na 60. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa

U organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga od  4. do 10. travnja 2022. godine održava se jubilarno 60. hrvatsko Državno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa.

Preko 1600 sudionika, odnosno natjecatelja, mentora, umjetničkih suradnika, članova ocjenjivačkih sudova i organizacijskih odbora sudjeluje na natjecanju. Natjecatelji nastupaju prema tijeku događanja u Jastrebarskom, Velikoj Gorici, Samoboru i Zagrebu.

Tako je jučer, 6. travnja u Jastrebarskom u sklopu ovoga Državnog natjecanja izvrsne rezultate ostvario učenik 5. razreda saksofona Glazbene škole Milka Kelemena Slatina Jakov Vašiček.

Jakov je u III. kategoriji saksofona osvojio I. nagradu s 98,02 boda uz potporu mentorice Veronike Brzica i korepetitorsku pratnju prof. Josipa Jagušića.

Na izvrsnom nastupu i ostvarenom rezultatu čestitke im je u ime cijele Glazbene škole Milka Kelemena Slatina uputio ravnatelj Antonio Brzica.
(mf/Izvor: GŠ Milka Kelemena Slatina, prof. Robert Čavlović)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button