NASLOVNICAŽUPANIJA

U Vukosavljevici održano 26. Županijsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež na kojem se natjecalo 40 DVD-ova

Na nogometnom igralištu u Vukosavljevici, u organizaciji Vatrogasne zajednice VPŽ, uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije te u domaćinstvu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vukosavljevica, održano je 26. Županijsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice VPŽ za vatrogasni pomladak i mladež.

Na natjecanju je sudjelovalo 40 ekipa u četiri kategorije, odnosno u disciplini pomladak 6-12 godina i disciplini mladež 12-16 u muškoj i ženskoj kategoriji.

„Prošle nedjelje održano je Županijsko vatrogasno natjecanje za odrasle u Turnašici, i mogu reći da je ono bilo na zadovoljstvo svih okupljenih društava jer je prošlo bez prigovora, a najbolji su odnijeli pobjedu. Ove nedjelje, natjecanje je za djecu i mladež i to tako da nisu pozvane samo prve tri ekipe, već je svima odobreno da budu ovdje kako bismo djeci dali poticaj. Iako je strašna vrućina, djeca su odradila svoje i na tome se zahvaljujem i njima, ali i njihovim trenerima“ – rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković.

Natjecanje je otvorio načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, dok su najbolje nagrađivali zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement, predsjednik VZ VPŽ Željko Palković, zapovjednik VZO Špišić Bukovica Zdravko Pokupić i predsjednik DVD-a Vukosavljevica Mario Komar.

Rezultati:

MLADEŽ 12-16 ŽENE

 1. DVD Vukosavljevica
 2. DVD Slatina
 3. DVD Kozice

MLADEŽ 12-16 MUŠKI

 1. DVD Sladojevci
 2. DVD Gornje Bazje
 3. DVD Turnašica

DJECA 6-12 ŽENE

 1. DVD Stari Gradac
 2. DVD Vukosavljevica
 3. DVD Kozice

DJECA 6-12 MUŠKI

 1. DVD Slatina
 2. DVD Veliki Rastovac
 3. DVD Donji Meljani

MLADEŽ 12-16 MUŠKI – GOSTI (van konkurencije)

 1. DVD Virovitica
 2. DVD Kladare

DJECA 6-12 MUŠKI – GOSTI (van konkurencije)

 1. DVD Vukosavljevica
 2. DVD Velika Črešnjevica
 3. DVD Kladare

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovale su ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Virovitice, Vukosavljevice, Slatine, Kozica, Sladojevaca, Gornjeg Bazja, Turnašice, Starog Graca, Velikog Rastovca, Donjh Meljana, Velike Črešnjevice, Kladara, Sedlarice, Suhopolja, Turanovca, Špišić Bukovice, Voćina, Korije, Crnca i Dugog Sela Lukačkog. (www.vpz.hr, Foto: A. Zeko)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button