DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

U Virovitici je obilježen Dan policije, s područja Virovitičko-podravske županije u Domovinskom ratu je poginulo 20 policajaca dok se jedan vodi kao nestali

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Spomen obilježja poginulim policajcima u Domovinskom ratu, u Virovitici je održana svečanost obilježavanja Dana policije. U vrijeme Domovinskog rata s područja VPŽ je poginulo 20 policajaca dok se jedan još uvijek vodi kao nestali.

Vijenac je prvo položen u ime roditelja i djece poginulih policajaca s područja VPŽ. Potom je počast policajcima odalo izaslanstvo PU virovitičko-podravske predvođeno načelnikom PU Sinišom Kneževićem sa suradnicima, izaslanstvo Virovitičko-podravske županije uz župana Igora Androvića i predsjednika Županijske skupštine Dinka Begovića, izaslanstvo Grada Virovitice predvođeno gradonačelnikom Ivicom Kirinom i njegovom zamjenicom Vlastom Honjek Golinac, te gradonačelnik grada Slatine Denis Ostrošić.

Počast hrabrim policajcima, odali su i predstavnici Prvog hrvatskog redarstvenika, te predstavnici mnogobrojnih braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Molitvu za poginule hrvatske policajce izmolio je kapelan Policijske uprave Ozren Bizek, a potom je Župnoj crkvi sv. Roka u Virovitici služena sveta misa.
(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot