NASLOVNICAŽUPANIJA

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održana je sjednica Županijske skupštine VPŽ

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedavanje Dinka Begovića, nazočnost virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovih zamjenika Marija Klementa i Igora Pavkovića, održana je sjednica Županijske skupštine.

Na sjednici su usvojene 1. Izmjene i dopune Proračuna Virovitičko-podravske županije za 2022. godinu, Kodeks ponašanja vijećnika Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, način i provedba produženog boravka u osnovnim školama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, Odluka o proširenju djelatnosti Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Usvojene je i Izvješće o radu i Godišnji izvještaj o izvršenju Financijskog plana Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu, Izvješće o radu i financijskom poslovanju Opće bolnice Virovitica za 2021. godinu, kao i Izvješće o radu i financijskom poslovanju Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu, Izvješće o radu Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu s Financijskim izvješćem, te Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu.

Usvojeno je i Godišnje izvješće o radu Kazališta Virovitica za 2021. godinu, Izvještaj o radu prema Programu javnih potreba Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije u 2021. godini, Izvještaj o radu Centra za socijalnu skrb Slatina za 2021. godinu, Izvještaj o radu Centra za socijalnu skrb Virovitica za 2021. godinu, Izvješće o stanju sigurnosti na području Policijske uprave virovitičko-podravske za 2021. godinu, Godišnje izvješće o radu VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu, Izvješće o izvršenju Godišnjeg Programa rada za 2021. godinu s Financijskim izvješćem, Izvješćem o radu Turističkog vijeća i Izvješćem o radu direktorice i stručne službe Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

Istodobno je usvojena Informacija o nezaposlenosti i zapošljavanju na području Virovitičko- podravske županije u 2021. godini, Izvješće o provedbi Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Virovitičko-podravske županije u 2021. godini, Izvješće o stanju zaštite od požara na području Virovitičko-podravske županije u 2021. godini, Izvješće o provedbi Plana gospodarenja otpadom na području Virovitičko-podravske županije u 2021. godini, Odluka o dodjeli javnih priznanja Virovitičko-podravske županije, Odluka o izboru jednog člana Odbora za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Opće bolnice Virovitica o davanju prethodne suglasnosti ravnatelju za zaključivanje ugovora o nabavi usluge čišćenja poslovnog prostora, te Odluka o imenovanju doktora medicine odnosno drugih zdravstvenih radnika koji utvrđuju nastup smrti i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove na području Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr, Fotografije: Plava TV)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button