Home / NASLOVNICA / U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana je Sjednica kolegija načelnika i gradonačelnika VPŽ

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana je Sjednica kolegija načelnika i gradonačelnika VPŽ

U Velikoj vijećnici VPŽ, uz nazočnost virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovih zamjenika, Marija Klementa i Darka Žužaka, te tajnika Županijske skupštine Ivana Horvata, gradonačelnika Virovitice, Slatine i Orahovice, Ivice Kirina, Denisa Ostrošića i Ana Marije-Petin, načelnika s područja Županije, jučer je održana 4. sjednica Kolegija načelnika i gradonačelnika Virovitičko-podravske županije.

Na sjednici su predstavnici Hrvatske pošte prezentirali usluge naplate računa u poštanskim uredima. Govorilo se o Razvojnom sporazumu u sklopu projekta Slavonija,Baranja i Srijem, kojim je Virovitičko-podravska županija, dobila pet projekata ukupne vrijednosti 186 milijuna kuna. Govorilo se o programima raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem, kao i o provedbi Zakona o zaštiti životinja u kontekstu obveza jedinica lokalne samouprave.

Osim toga, govorilo se i o razvoju enološke mreže na području Virovitičko-podravske županije kao i Mogućnostima razvoja turističke ponude u zaštićenim područjima JLS s područja Regionalnog parka Mura – Drava, Rezervata biosfere Mura – Drava – Dunav te Europskog Zelenog pojasa Green Belt. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

x

Check Also

Slatinski SDP obradovao najmlađe sugrađane

Prigodnom akcijom jučer je na Trgu svetog Josipa svojim najmlađim sugrađanima uskrsne  blagdane  uljepšao  Gradski ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org