DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

U Vaškoj odigran 2. memorijalni nogometni turnir “Zdravko Dvojak Beli”

Jučer je u Vaškoj odigran 2. memorijalni turnir u velikom nogometu “Zdravko Dvojak Beli”, u sjećanje na prerano preminulog predsjednika Mjesnog odbora Vaška Zdravka Dvojaka. 
 
Uoči turnira, predstavnici NK Vaška na čelu s predsjednikom kluba Sandrinom Čolakom i Zdravkova rodbina posjetili su njegovo posljednje počivalište i položili upaljene lampione i cvjetni aranžman. 
 
Turnir je službeno otvorio Zdravkov brat Željko Dvojak, a na nastupili su NK Vaška, NK Slavonac Novaki, NK Stara Brezovica i NK Vaška veterani. 
 
Prvo mjesto pripalo je NK Stara Brezovica, druga je bila ekipa NK Vaška, treći su bili nogometaši Slavonca iz Novaka, a četvrti veterani NK Vaška. Najbolji strijelac bio je Toni Brezović (NK Vaška), za najboljeg igrača izabran je Stjepan Brođanac (NK Stara Brezovica), a za najboljeg golmana Sandrino Čolak (veterani NK Vaška). 
 
Pehare ekipama i pojedinačne nagrade zajednički su uručili načelnik Općine Sopje Berislav Androš i Željko Dvojak. Cijeli turnir je sudio Mario Jozić. 
 
– Zahvaljujem se svim ekipama koje su sudjelovale na turniru. Ovo je drugi održani turnir u sjećanje na našeg prijatelja Zdravka Dvojaka Belog, a s njegovim održavanjem ćemo nastaviti i ubuduće. Zahvalio bih se i Općine Sopje na pokroviteljstvu turnira, kao i sucu Mariju Joziću te svim posjetiteljima, – zahvalu je uputio predsjednik NK Vaška Sandrino Čolak.
 
(nm/adf; Foto: Lara Golubić)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button