DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICAŽUPANIJA

U utorak, 25. travnja, počinju radovi na Etapi 3 od Virovitice i Špišić Bukovice – brze ceste koja će se nastavljati dalje prema Bjelovaru i Zagrebu

Ono što su sanjale generacije, počet će se ostvarivati u utorak, 25. travnja, kada će u 10.00 sati početi uvođenje u posao za Etapu 3 dionice Bjelovar – Virovitica – GP Terezino Polje, čvorište Špišić Bukovica – čvorište Virovitica (DC2), odnosno početak gradnje brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici, a koja će se nastavljati dalje prema Bjelovaru i Zagrebu.
 
Uvođenja u posao održat će se na nadvožnjaku, križanju državne ceste D2 ulice Nazorova cesta s državnom cestom D5 na izlazu iz Virovitice. Radovi za Etapu 3 podijeljeni su u dva Ugovora i to za, čvorište Virovitica, sklopljen je ugovor za izgradnju vrijednosti 9,92 milijuna eura bez PDV-a s tvrtkom Osijek – Koteks d.d., te za čvorište Virovitica cesta, od čvora Špišić Bukovica do čvora Virovitica u vrijednosti 18.87 milijuna eura bez PDV-a sa zajednicom ponuditelja tvrtkama Colas Hrvatska d.d. i Geotehnika d.o.o.
 
(nm/www.vpz.hr, Foto: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button