CRNA KRONIKA

U Ulici kralja Zvonimira u Slatini došlo do prometne nesreće, očevid u tijeku

Večeras oko 21:30 u Ulici kralja Zvonimira u Slatini kod kućnog br. 117 došlo je do prometne nesreće.
Prema neslužbenim podacima, do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti koja je mokra i skliska, uslijed koje je vozilo marke BMW slatinskih registracijskih oznaka krečući se iz smjera Slatine prema Kozicama sletjelo s ceste te je došlo do velike materijalne štete.  

Na mjesto nesreće odmah je izašla Hitna pomoć koja je pružila prvu pomoć ozlijeđenom vozaču koji je bio sam u vozilu.

Cesta je trenutačno zatvorena za promet, a službenici Policijske postaje Slatina regulirat će promet dok se ne obavi očevid koji će službeno utvrditi okolnosti nastanka prometne nesreće.

Vozači se mole za razumijevanje, te da za vrijeme očevida koriste obilazne pravce.


Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je okolnosti prometne nesreće koja se u utorak u večernjim satima dogodila u Ulici kralja Zvonimira u Slatini. Naime, kako izvještavaju, 20-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti izazvao je prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede.
 
Muškarac nije prilagodio brzinu kretanja osobnog vozila uvjetima na cesti, odnosno mokrom kolniku zbog obilnih kiša, te je prilikom izlaska iz zavoja došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila. Nakon što je vozilo zahvatilo putnu bankinu i oštetilo smjerokazni stupić, udarilo je u kanalizacijski šaht te nastavilo kretanje preko putnog mosta, podigavši mljeveni kamen koji je oštetio prozore na obiteljskoj kući. Vozilo je rotirajući se po kolniku završilo svoju nekontroliranu putanju u putnom kanalu – stoji u policijskom priopćenju. 
 
Mladi, 20-godišnji vozač u nesreći je zadobio teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Virovitica. Nije bio pod utjecajem alkohola.

(mf/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button