NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

U tijeku pripreme za manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga 2024.

Ured za udruge Vlade RH i ove godine, dvanaestu godinu za redom organizira manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga (DOVU).

Tim povodom poziva udruge da organiziraju i prijave događanja u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2024.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 6. do 8. lipnja 2024. godine. Organiziranjem ove manifestacije već dvanaestu godinu za redom Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora, te poboljšati percepciju udruga u javnosti.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga, udruge se mogu prijaviti putem web aplikacije UdrugeInfo gdje će, uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga.

Potporu ovoj manifestaciji iskazao je i Grad Slatina koji će se također priključiti Danima otvorenih vrata udruga 2024. na prigodan način.

(mf; Izvor: Grad Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button