CRNA KRONIKANASLOVNICA

U teškoj prometnoj nesreći poginuo 18-godišnji mladić

SLATINA/GORNJI MIHOLJAC

Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje, oko pola sata poslije ponoći, na ulazu u slatinsko prigradsko naselje Gornji Miholjac.

Mladi vozač F. K. (18) iz obližnjeg Josipova u općini Sopje vozio je osobni automobil Opel Astra Sedan iz smjera Španata i na ravnoj cesti na zapadnom ulazu u Gornji Miholjac iz neutvrđenih razloga prešao je na lijevu stranu ceste, sletio na strmi rubnjak i po njemu i odvodnom kanalu vozio stotinjak metara, a potom je automobil udario u betonski stup – nosač telefonskih kablova. Od siline udara armiranobetonski stup je srušen i na dva je mjesta polomljen, vozilo se prevrnulo i jednostavno raspalo, a nesretni mladić od težine zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo.

Očevid su obavili službenici Policijske postaje Slatina, poginulog vozača iz smrskanog vozila izvukli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slatina, a na mjestu nesreće bila je i dežurna ekipa Hitne medicinske pomoći, ali ona je samo mogla konstatirati tragične posljedice nesreće. Na mjestu nesretnog događaja zatekli smo rasute dijelove uništenog automobila i upaljene lampione, a uzrok i okolnosti ove teške nesreće bit će poznati nakon službenog priopćenja policije.

Vijest o tragičnoj pogibiji mladića brzo se proširila i potresla Josipovo i cijeli slatinski kraj, jer nesretne okolnosti odnijele su još jednu mladu osobu koja je tek počela živjeti.
(Petar Žarković, Glas Slavonije)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button