CRNA KRONIKANASLOVNICA

U teškoj prometnoj nesreći poginuo 18-godišnji mladić

SLATINA/GORNJI MIHOLJAC

Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje, oko pola sata poslije ponoći, na ulazu u slatinsko prigradsko naselje Gornji Miholjac.

Mladi vozač F. K. (18) iz obližnjeg Josipova u općini Sopje vozio je osobni automobil Opel Astra Sedan iz smjera Španata i na ravnoj cesti na zapadnom ulazu u Gornji Miholjac iz neutvrđenih razloga prešao je na lijevu stranu ceste, sletio na strmi rubnjak i po njemu i odvodnom kanalu vozio stotinjak metara, a potom je automobil udario u betonski stup – nosač telefonskih kablova. Od siline udara armiranobetonski stup je srušen i na dva je mjesta polomljen, vozilo se prevrnulo i jednostavno raspalo, a nesretni mladić od težine zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo.

Očevid su obavili službenici Policijske postaje Slatina, poginulog vozača iz smrskanog vozila izvukli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slatina, a na mjestu nesreće bila je i dežurna ekipa Hitne medicinske pomoći, ali ona je samo mogla konstatirati tragične posljedice nesreće. Na mjestu nesretnog događaja zatekli smo rasute dijelove uništenog automobila i upaljene lampione, a uzrok i okolnosti ove teške nesreće bit će poznati nakon službenog priopćenja policije.

Vijest o tragičnoj pogibiji mladića brzo se proširila i potresla Josipovo i cijeli slatinski kraj, jer nesretne okolnosti odnijele su još jednu mladu osobu koja je tek počela živjeti.
(Petar Žarković, Glas Slavonije)

 

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org