NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

U subotu, 28. kolovoza Sportske igre hrvatskih branitelja u Novoj Bukovici

Povodom obilježavanja 30 godina od osnivanja voda ZNG-a i samostalne bukovačke satnije, u subotu 28. kolovoza u Novoj Bukovici će se održati Sportske igre hrvatskih branitelja i udruga nastalih nakon Domovinskog rata.

Sportske su igre pozivnog karaktera, a na njima će osim branitelja s područja općine Nova Bukovica nastupiti: Zajednica udruga i članova HVIDR-a VPŽ, Udruga HVIDR-a Slatina, GO i TO Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Slatina, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina, Udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata VPŽ i Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata općine Zdenci.

Sportske igre branitelja uveličat će i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ koji će istrčati etapu od Mokrog Brda, odnosno mjesta pogibije bukovačkog branitelja Tomislava Mikića i mjesta na kojem je posljednji put viđen nestali hrvatski branitelj Mirko Vučeta, do Nove Bukovice.

Okupljanje je u 9 sati ispred doma kulture u Novoj Bukovici, nakon čega će uslijediti natjecateljske igre u sljedećim disciplinama: viseća kuglana, elektronski pikado i streljaštvo zračnom puškom.

Nakon natjecateljskog dijela susreta i proglašenja pobjednika te dodjele odličja druženje će se nastaviti uz zajednički ručak.
(mf/Izvor: Organizacijski odbor, fk)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot