NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

U subotu, 28. kolovoza Sportske igre hrvatskih branitelja u Novoj Bukovici

Povodom obilježavanja 30 godina od osnivanja voda ZNG-a i samostalne bukovačke satnije, u subotu 28. kolovoza u Novoj Bukovici će se održati Sportske igre hrvatskih branitelja i udruga nastalih nakon Domovinskog rata.

Sportske su igre pozivnog karaktera, a na njima će osim branitelja s područja općine Nova Bukovica nastupiti: Zajednica udruga i članova HVIDR-a VPŽ, Udruga HVIDR-a Slatina, GO i TO Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Slatina, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina, Udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata VPŽ i Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata općine Zdenci.

Sportske igre branitelja uveličat će i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ koji će istrčati etapu od Mokrog Brda, odnosno mjesta pogibije bukovačkog branitelja Tomislava Mikića i mjesta na kojem je posljednji put viđen nestali hrvatski branitelj Mirko Vučeta, do Nove Bukovice.

Okupljanje je u 9 sati ispred doma kulture u Novoj Bukovici, nakon čega će uslijediti natjecateljske igre u sljedećim disciplinama: viseća kuglana, elektronski pikado i streljaštvo zračnom puškom.

Nakon natjecateljskog dijela susreta i proglašenja pobjednika te dodjele odličja druženje će se nastaviti uz zajednički ručak.
(mf/Izvor: Organizacijski odbor, fk)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button