Home / NAJAVE DOGAĐANJA / U subotu, 26. listopada, 1. voćinski maraton povodom obilježavanja osnutka 136. slatinske brigade HV

U subotu, 26. listopada, 1. voćinski maraton povodom obilježavanja osnutka 136. slatinske brigade HV

Povodom obilježavanja osnutka proslavljene 136. slatinske brigade HV, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Voćin organizira 1. voćinski maraton.
Prije početka maratona, u Voćinu će s početkom u 10 sati kod središnjeg spomenika biti odana počast poginulim stanovnicima općine Voćin u Domovinskom ratu polaganjem upaljenih lampiona, potom će biti upriličeno svečano otvaranje Mosta 136. slatinske brigade koji će otvoriti ratni zapovjednik Josip Černi, a nazočnima će se obratiti načelnik Općine Voćin Predrag Filić.
Sam start maratona predviđen je u 11 sati, od novootvorenog Mosta 136. slatinske brigade do križa na ulasku u naselja Hum.

Sudionicima maratona koji će se natjecati u četiri kategorije i trčat će dionicu dugu 3,5 km priključit će se i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ te na taj način iskazati potporu 1. voćinskom maratonu.

Podjela priznanja predviđena je kod križa, na cilju utrke oko 12.15 sati.
Sve informacije o događaju mogu se dobiti na br. mob. predsjednika UDVDR Ogranka Voćin Darka Božičkovića, 098/161-7037.(mf/Foto: D. Božičković)

x

Check Also

PONOS HRVATSKE – Jandroković: ‘Vi zaslužujete poštovanje cijele naše zemlje’

Svakom od njih predsjednik Sabora Gordan Jandroković stisnuo je ruku, upoznao ih, poslušao njihove priče, ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org