DOGAĐANJANASLOVNICA

U srcu Slatine svečano otvoren adventski sajam u sklopu manifestacije Prosinac u Slatini

Sinoć je u srcu Slatine svečano otvoren adventski sajam u sklopu manifestacije Prosinac u Slatini.

Brojne posjetitelje pozdravili su, direktorica Turističke zajednice grada Slatine Vanja Lazić i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je pozvao građane da posjete brojna događanja koja su pripremljena u okviru bogatog programa kroz cijeli mjesec prosinac, te zaželjevši svima dobru zabavu, obradovao najmlađe najavom atraktivnog klizališta i ove godine u našemu gradu, a koje će svoja vrata otvoriti 6. prosinca na blagdan sv. Nikole.

U adventskim kućicama u Parku 136. slatinske brigade pripremljena je bogata gastro i eno ponuda gdje se između ostaloga na štandu Vinarije Stari podrum Ivana Halasa prodavalo kuhano vino, a prikupljenim sredstvima nabavit će se 1000 poklona za slatinske mališane kojima će se na taj način razveseliti božićni blagdani.

Večer je nastavljena spektakularnim koncertom Saše Lozara, uz koji su ujedno snimljeni božićni detalji u Slatini koji će se koristiti za izradu najnovijeg Lozarovog spota za božićnu pjesmu „Hej, Badnjak je“, te će se tako u spotu naći i poneki Slatinčani i dio slatinske božićne atmosfere.
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj)


Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button