DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

U Slatinu stižu Halid, Psihomodo pop, Albina, Neno Belan, …

Gradonačelnik Denis Ostrošić, direktor Turističke zajednice grada Slatine Jurica Bosak i direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj gostovali su danas u programu Radio Slatine kako bi predstavili program ovogodišnjeg Slatinskog ljeta.

Iz brojnih iznesenih informacija navedene trojke možemo zaključiti da je pred nama itekako zanimljiv period gdje će svatko  moći odabrati nešto po svom ukusu. I staro i mlado doći će na svoje. Od klasične zabave, puno dobrih nota, veselih priredbi za djecu, izložbi, kino i kazališnih predstava pa sve do stand up-a, ali i atraktivnih sportskih događaja, dolazi sa Slatinskim ljetom i velikim finalem  – proslavom Dana grada. Mi ćemo ovdje izdvojiti samo neke događaje i otkriti imena izvođača koji će Slatinu zabavljati tijekom Slatinskog ljeta i proslave Dana grada, a konačan popis svih zbivanja i kompletna satnica stižu uskoro.

Tako će ” Slatinsko ljeto 2021.” u nedjelju 4.srpnja otvoriti Stjepan Jeršek Štef i Džentlmeni. Novina je ta da će se svi koncerti pa i oni u sklopu obilježavanja Dana grada održati na ljetnoj pozornici ispred fontane. Nakon Štefa u Slatinu stižu slijedeći bendovi i izvođači: Pravila igre, Fijaker i Cecilija, Slatki kolač i Željko Lončarić Žec, Klapa Cambi, Bosutski bećari, Albina, Begini, Neno Belan i Fiumensi, Kočije i Psihomodo pop (Moto susreti na Javorici) te legendarni Halid Bešlić.

Od potpuno novih manifestacija najavit ćemo održavanje Funky good time-a (24.7) , cjelovečernjeg događaja namijenjenog mlađoj populaciji koji uključuje nastup nekoliko Dj-eva te plesnu i DJ radionicu, a na događaju imena Suze sv.Lovre osim održavanja radionica bit će omogućeno i motrenje ovog prirodnog fenomena teleskopima.

Inače i veliki ekran na Trgu sv.Josipa postavljen za zajedničko praćenje hrvatske nogometne reprezentacije cijelo će ljeto biti postavljen na toj lokaciji, a na njemu će biti moguće pratiti i Olimpijske igre. U taj projekt postavljanja ekrana kao suorganizatori su se uključili kafići Vertigo, Fontana, Tena, Bolero, Doc, …

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button