CRNA KRONIKADOGAĐANJANASLOVNICA

U slatinskom prigradskom naselju Goleniću došlo do ubojstva

Danas je nešto iza 15 sati u slatinskom prigradskom naselju Goleniću došlo do ubojstva muške osobe D. B. (1956. godište) koju je ustrijelio njegov sumještanin Z. F. (1968. godište) iz poluautomatske puške cal. 7,62 mm (tzv. Papovka).

Prema neslužbenim informacijama počinitelj ovog nemilog događaja od ranije je već poznat policiji po incidentnom ponašanju koje se događalo već duže vrijeme često u alkoholiziranom stanju, te je i danas uoči samog događaja ubojstva počinitelj naoružan hodao po mjestu i prijetio mještanima, koji su nakon počinjenja ubojstva pozvali policiju.

Na mjesto događaja prvo su stigli policijski službenici Policijske postaje Slatina na koje je Z. F. opalio nekoliko hitaca iz spomenutog oružja, te se sklonio u obližnji objekt.
Na mjesto događaja pozvana je i jedinica interventne policije Policijske uprave virovitičko-podravske, no do njezinog dolaska policijski službenici slatinske Policijske postaje su uspjeli savladati počinitelja te su ga uhitili i odvezli na daljnju kriminalističku obradu.

Potom je stigla i ekipa Hitne medicinske službe koja je najvjerojatnije mogla samo utvrditi smrt nesretnog D. B., a na mjesto događaja očekuje se dolazak službenika kriminalističke službe Policijske uprave virovitičko-podravske i državnog odvjetnika, koji će obaviti očevid nakon čega će se znati sve okolnosti ovog nemilog događaja.
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj) 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button