Home / CRNA KRONIKA / U Slatini u više navrata ukrali gorivo iz cisterne

U Slatini u više navrata ukrali gorivo iz cisterne

U petak, 6. ožujka, od 72 – godišnjaka s područja Slatine, zaprimljena je kaznena prijava, zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe, odnosno krađe dizelskog goriva iz cisterne unutar kruga njegove tvrtke.

Nakon dojave i prikupljenih informacija na terenu, policijski službenici Policijske postaje Slatina, došli su do saznanja kako bi počinitelji krađe dizelskog goriva mogli biti 47 – godišnjak i 42 – godišnjak, nakon čega su isti pronađeni i dovedeni na kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, provedene su pretrage kuća i drugih prostorija, gdje su to prilikom pronađene manje količine sitno rezanog duhana, dva limena bureta zapremine 60 litara i druge stvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako su 47 – godišnjak i 42 – godišnjak, počinili ukupno šest kaznenih djela teške krađe, tako što su iz cisterne za dizelsko gorivo zapremine 20.000 litara, koja se nalazila u skladišnom prostoru tvrtke, uz pomoć ključa kojeg su otuđili, u šest navrata istočili više od 2450 litara dizelskog goriva u bačve i kanistre s kojima su se nakon toga, osobnim automobilom udaljavali s mjesta počinjenja. Ukupna materijalna šteta je oko 24.000 kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO u Virovitici.

Policijska uprava virovitičko-podravska

x

Check Also

Zlato u Osijeku za Doroteju, ali i za slatinske ”Popišance”!

Fantastičan dan imali su jučer u Osijeku slatinski trkači. Naime, na velikom Ferivi polumaratonu  u ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org