DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKA

U Slatini osnovan ogranak Domovinskog pokreta, prvi u Virovitičko-podravskoj županiji

Večeras je u Slatini osnovan ogranak Domovinskog pokreta, političke stranke desnog centra koju predvodi Miroslav Škoro. Prvi je to ogranak ove stranke osnovan na području Virovitičko-podravske županije.

Na osnivačkoj skupštini u restoranu Pinta za predsjednika slatinskog ogranka Domovinskog pokreta izabran je Ilija Nikolić. Potpredsjednici su Damir Jakšić i Nikolina Tomić, tajnik je Igor Roland, a za rizničara je izabran Goran Lacković.

Osnivačka skupština je održana u svečanoj atmosferi uz prisustvo povjerenika Domovinskog pokreta za Osječko-baranjsku županiju Krešimira Čabaja i zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru Daniela Spajića koji su se kratkim obraćanjem zahvalili, kako su se izrazili, zdravoj, čvrstoj, jedinstvenoj i vrijednoj ekipi u Slatini što će se truditi da što više mladih ljudi učlane u stranku, što je u skladu s najavama organizacijskog jačanja i osnivanja ogranaka diljem Hrvatske.

Osim njih potporu novoosnovanom ogranku u Slatini izrazili su i Hrvoje Svoboda, povjerenik Domovinskog pokreta za grad Viroviticu i Ivan Matić, povjerenik za općinu Gradina gdje će se sutra održati osnivačke skupštine ove stranke.

Nakon riječi zahvale na ukazanom povjerenju novoizabranog predsjednika Ilije Nikolića, iz Domovinskog pokreta su čestitali svim članovima i simpatizerima, te pozvali građane da im se pridruže.

Uoči same osnivačke skupštine odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem lampiona ispred spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Parku 136. slatinske brigade.
(Mihaela Feldi/Foto: M. Feldi, D. Fišli)Možda će vas zanimati i ...

Back to top button