NASLOVNICASPORT

U Slatini gostovale selekcije Voćina i Suhopolja

Proteklog su se vikenda na terenima Stadiona Antuna Tone Butorca susrele mlađe selekcije Slatine i Voćina.
Tako su svoje utakmice 6. kola 2. NL –istok HNS središta sjever odigrali početnici (u-11), mlađi pioniri (u-13) i pioniri (u-15) ova dva kluba. Također, na sceni su ponovno bili i oni najmlađi uzrasta do 8 godina starosti koji se natječu u ligi pod ingerencijom županijskog nogometnog saveza Vpž.

Ogled početnika Slatine i Voćina završio je glatkom 3:0 pobjedom Slatine koja bi bila izraženija i većom gol razlikom da vrata Voćina nije odlično branio Ivano Simonović. Strijelac dva gola za Slatinu bio Luka Vilk, a u strijelce se upisao i Mislav Krznarić.

Kod mlađih pionira slavila je također Slatina i to sa visokih 5:0, što i ne čudi s obzirom da gosti nisu imali niti jednog rezervnog igrača. Golove su postigli Skrobić, Tomac, Jurić i dva komada Kolembus.

Voćin je zato bio uspješniji u utakmici najstarijih. Razlika u godinama i očitoj fizičkoj komponenti ove dvije selekcije iznjedrili su sigurnu pobjedu voćinske selekcije. Voćin je u 6. minuti u vodstvo doveo Lejčić, a priču okončao Nikola Tomić prekrasnim golom s velike udaljenosti u samom smiraju utakmice.

Najviše je zanimanja ponovno izazvala utakmica najmlađih. Naime, u 3. kolu županijske lige U-8 sastali su se Slatina i Suhopolje, a više razloga za zadovoljstvo imali su mladi članovi Slatine, naravno, kao i njihovi brojni roditelji. Mali Slatinčani upisali su i treću uzastopnu pobjedu rezultatom 9:2 kojom su i dalje vodeća momčad lige.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button