DOGAĐANJANASLOVNICA

U Sladojevačkom Lugu održana izborna skupština mjesnog DVD-a: Danijel Kramarić ponovno izabran za predsjednika

U subotu 4. veljače, u mjesnom domu u Sladojevačkom Lugu održana je izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sladojevački Lug.

Skupštini su osim članova DVD-a prisustvovali i gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš, predsjednik  Vatrogasne zajednice grada Slatine Kruno Fabijanac, predsjednik nadzornog odbora VZG Slatina Josip Bićanić, predsjednik DVD-a Slatina Dragan Medvedović te gosti iz ostalih DVD-a sa područja Vatrogasne zajednice grada Slatine.

Predsjednik DVD-a Sladojevački Lug Danijel Kramarić  iznio je izvješće o radu u 2016. godini koje je između ostalog sadržavalo svečano čuvanje Isusovog groba u crkvi sv Barbare prije Uskrsa, sudjelovanje u hodočašću u Sladojevcima,  pripreme i sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima-gradskim i županijskim, obilježavanje dana zaštitnika vatrogasaca sv. Florijana… Radilo se i na održavanju mjesnog doma i  ulaganju u isti te je obavljena nabavka vatrogasne opreme i odora pri čemu je DVD imao veliku podršku od Vatrogasne zajednice grada Slatine.

Sva izvješća za 2016. godinu te plan rada i financijski plan za 2017. godinu prihvaćeni su jednoglasno. Skupština je za predsjednika DVD-a, zbog ostvarenih rezultata u prethodnom mandatu, ponovno izabrala Danijela Kramarića, a za zapovjednika Matiju Vukovića.

Gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš čestitao je vodstvu na ponovnom odabiru te istaknuo da nastave sa dobrim radom, u čemu će i dalje  imati potporu Vatrogasne zajednice grada Slatine odnosno Grada Slatine.( mt)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button