DOGAĐANJANASLOVNICA

U sklopu gradskog Erasmus+ projekta Prvi koraci održane nove fokus grupe

U sklopu projekta Prvi koraci koje Grad Slatina provodi zajedno sa svojih šest projektnih partnera, prošle godine započete radionice nastavljene su i u ovoj godini. Tako su održane nove radionice u siječnju i veljači u prigradskim naseljima Donji Meljani i Sladojevci.
Radionicu u Donjim Meljanima odradila je Neda Mađarac inače predsjednica udruge za mlade Youth Buzz, a dio programa odrađen je u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina, dok je radionicu u Sladojevcima vodila Helena Dereš administratorica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina čiji su članovi i sudjelovali u provedbi fokus grupe, a na kojoj je uz koordinatoricu projekta Mariju Fumić, sudjelovao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić.
Prilikom provedbe implementirani su različiti oblici neformalne metode rada, odnosno rad u skupini, rad na zadatcima kojima se razvijaju vještine kreativnog i kritičkog razmišljanja te timski rad.

I ove su fokus grupa održane s ciljem istraživanja mišljenja mladih o lokalnoj zajednici te kako bi mladi imali prigodu izraziti probleme s kojima se susreću u gradu Slatini i prigradskim naseljima.
Radionice će se održavati sve do mjeseca lipnja, kad kreće analiza prikupljenih podataka na fokus grupama i izrada Strateškog plana za mlade.

Naredne radionice u mjesecu ožujku i travnju odradit će također partneri na projektu, odnosno udruge HVIDR-a Slatina, UZOOR Slatina.
(Mihaela Feldi/Izvor: Grad Slatina)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot