Home / CRNA KRONIKA / U prometnoj nesreći u Ulici braće Radić u Slatini ozlijeđene dvije osobe

U prometnoj nesreći u Ulici braće Radić u Slatini ozlijeđene dvije osobe

Sinoć (nedjelja), oko 23 sata, u slatinskoj Ulici braće Radić, između Ulice Matije Gupca i Ulice Ive Tijadrovića, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Kako neslužbeno doznajemo, do prometne nesreće je došlo zbog nepažnje vozača (vozačice) osobnog automobila marke Renault slatinskih registarskih oznaka koji je izašao na prometnicu sa kućnog prilaza, a da prije nije provjerio da li radnju može provesti bez ugroze drugih sudionika u prometu. U trenutku kada je Renault već bio na prometnici, iz smjera istoka na njega je naletjelo vozilo marke Citroen, također slatinskih registarskih oznaka, te je došlo do udara prednjeg dijela Citroena, kojim je upravljala ženska osoba, u lijeva vrata Renaulta.

Po za sada neslužbenim informacijama, oba vozača (vozačice) odvezla je Hitna medicinska služba na daljnju obradu, a ozljede su im po riječima očevidaca, navodno, lakše. Da li je u oba vozila bilo putnika, nismo mogli doznati. Za vrijeme trajanja očevida, od strane policijskih službenika Policijske postaje Slatina, promet na tom dijelu prometnice bio je obustavljen te se odvijao okolnim pravcima.

Točni detalji i uzrok nesreće znati će se poslije službenog izvještaja policije. (df / Foto: sv)

x

Check Also

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja – Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća kreće na proljeće

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar najavio je da u proljeće kreću prijave za ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org