CRNA KRONIKANASLOVNICA

U prometnoj nesreći u Kozicama stradao traktorist

U slatinskom prigradskom naselju Kozice ispred k.br. 162 danas se oko 10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je stradao traktorist.

Prema neslužbenim informacijama do prometne je nesreće došlo kada je vozač osobnog automobila Ford Mondeo njemačkih registracijskih oznaka,  krećući se iz pravca Slatine prema Novoj Bukovici, započeo pretjecanje traktora marke IMT 539 slatinskih registracijskih oznaka u trenutku kada je najvjerojatnije neidentificirani teretni kamion iza spomenutog osobnog automobila već započeo pretjecanje i udario automobil u lijevi bok odbivši mu retrovizor i nastavio kretanje te se udaljio s mjesta nesreće.

U tom trenutku automobil je svojom desnom stranom udario u prednji lijevi točak traktora te ga odbacio u putni kanal u kojemu se traktor prevrnuo na lijevi bok. Sve to dogodilo se na zavoju s označenom punom linijom gdje je zabranjeno pretjecanje.

71-godišnji vozač traktora koji je zadobio ozljede prebačen je vozilom Hitne medicinske službe u OB Virovitica, dok vozač i njegova suputnica u automobilu nisu ozlijeđeni.

Nakon završenog očevida od strane policijskih službenika Policijske postaje Slatina znat će se više o uzrocima ove prometne nesreće.

Za vrijeme uklanjanja traktora iz putnog kanala policijski su službenici privremeno zaustavili promet, a u koloni se slučajno našao i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević koji je svjedočio očevidu.
Promet se potom nastavio odvijati neometano.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button