DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICAPOLJOPRIVREDARADIO EMISIJE

U programu Radio slatine gostovala mlada poduzetnica Maja Lazić

U jučerašnjem popodnevnom programu Radio Slatine u gostima nam je bila Maja Lazić, vlasnica firme Organica Vita iz Vraneševaca nedaleko Slatine.

Maja nam je ispričala kako je njihova poslovna priča počela još 2005. godine iz ljubavi prema poljoprivredi i organskoj proizvodnji. Na svojim poljima uzgajaju kamilicu, konoplju, bundevu golicu, lan itd. Njihovi proizvodi su najvećim dijelom proizvedeni od vlastite sirovine. Svi proizvodi su ekološki i bez ikakvih aditiva. Proizvode hladna prešana ulja od konoplje, lana i bundeve, namaze, proteine i čajeve. I upravo to što sami uzgajaju sirovine za proizvodnju, njihove proizvode čini jedinstvenim.

Odgovornost prema okolišu, zajednici i njihovim kupcima, baza je na kojoj grade svoje poslovanje. Maja je 2020. godine postala dobitnica prestižne nagrade “Odvažna” za rodnu ravnopravnost i održivi razvoj u organizaciji tvrtke Ikea i zaklade za ljudska prava “Solidarna”.

Ovom emisijom smo željeli slušatelje upoznati koje sve proizvode nudi Organica Vita, a nadamo se da smo u tome djelomično i uspjeli, jer su se rado odazvali nagradnoj igri koja je bila na kraju emisije. Tako da će se sretni dobitnici poklon paketa Organice Vite moći i uvjeriti u kvalitetu proizvoda.

Pred Majom Lazić je još puno poslovnih uspjeha i nadamo se, u budućnosti, novim, još ljepšim pričama.

Ratka Turk i Juraj Sertić 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button