DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAOPĆINESPORT

U pripremnoj utakmici Mikleuš i Slatina odigrali neriješeno: Slatinčani predstavili dva pojačanja iz Brazila

Slatina je jučer u Mikleuš došla isprati gorak okus domaćinskog poraza od 2:5 u pripremnoj utakmici od istog protivnika. Prije početka same utakmice, Uprava NK Slatine je predstavila dva pojačanja pristigla iz Brazila – Alessandra Felixa da Silvu Zanetea i Alefa Rafaela Coelho da Silvu, koji su utakmicu započeli u prvoj postavi. 
 
Očekivano, Slatina je od samog početka vršila pritisak na zadnji red Mikleuša, ali domaćini su se uspješno obranili te prijetili iz kontri i polukontri. Prvo je poluvrijeme završilo bez zgoditaka, iako je Slatina bila konkretnija u napadu. Nekoliko lopti je završilo na vratnicama Mikleuša, a ostalo je slatinskim napadačima pohvatao vratar Nikšić. 
 
Drugo poluvrijeme bilo je skoro preslika prvog, Slatina je napadala, vratar Nikšić je skidao sve što je išlo u gol, a igrači Mikleuša su prijetili iz brzih kontri i polukontri, i kako to u nogometu inače biva, ako ne zabiješ – primiš. Tako je oko 75 minute gol, inače vrlo dobrom golmanu Slatine Dini Radonjiću, za domaćine zabio Filip Mrva. Odgovor Slatinčana dolazi nekih desetak minuta poslije. Poslije gužve u šesnaestercu Mikleuša, lopta dolazi do Dominika Bogatija koji je odličnim udarcem posprema u mrežu Nikšića. Rezultat se nije mijenjao do posljednjeg sučevog zvižduka. NK Mikleuš – NK Slatina 1:1. 
 
Epitet najboljeg igrača utakmice zasigurno pripada domaćem golmanu Dominiku Nikšiću, koji je igračima Slatine “skinuo” nevjerojatnih više od 20 lopti koje su išle u gol. 
 
Što se tiče slatinskih pojačanja pridošlih iz Brazila, iz Uprave kluba su bili zadovoljni njihovim prvim nastupom. Rekli su da je već dvije zadnje sezone u Slatinu došlo nekoliko igrača iz drugih zemalja, a da je novopridošli dvojac jedan od boljih, te da će zasigurno biti pojačanje novom treneru Nikici Hatu u nadolazećoj nogometnoj sezoni 4. NL BJ-KC-VT.
(nm/adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button