DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAOPĆINESPORT

U pripremnoj utakmici Mikleuš i Slatina odigrali neriješeno: Slatinčani predstavili dva pojačanja iz Brazila

Slatina je jučer u Mikleuš došla isprati gorak okus domaćinskog poraza od 2:5 u pripremnoj utakmici od istog protivnika. Prije početka same utakmice, Uprava NK Slatine je predstavila dva pojačanja pristigla iz Brazila – Alessandra Felixa da Silvu Zanetea i Alefa Rafaela Coelho da Silvu, koji su utakmicu započeli u prvoj postavi. 
 
Očekivano, Slatina je od samog početka vršila pritisak na zadnji red Mikleuša, ali domaćini su se uspješno obranili te prijetili iz kontri i polukontri. Prvo je poluvrijeme završilo bez zgoditaka, iako je Slatina bila konkretnija u napadu. Nekoliko lopti je završilo na vratnicama Mikleuša, a ostalo je slatinskim napadačima pohvatao vratar Nikšić. 
 
Drugo poluvrijeme bilo je skoro preslika prvog, Slatina je napadala, vratar Nikšić je skidao sve što je išlo u gol, a igrači Mikleuša su prijetili iz brzih kontri i polukontri, i kako to u nogometu inače biva, ako ne zabiješ – primiš. Tako je oko 75 minute gol, inače vrlo dobrom golmanu Slatine Dini Radonjiću, za domaćine zabio Filip Mrva. Odgovor Slatinčana dolazi nekih desetak minuta poslije. Poslije gužve u šesnaestercu Mikleuša, lopta dolazi do Dominika Bogatija koji je odličnim udarcem posprema u mrežu Nikšića. Rezultat se nije mijenjao do posljednjeg sučevog zvižduka. NK Mikleuš – NK Slatina 1:1. 
 
Epitet najboljeg igrača utakmice zasigurno pripada domaćem golmanu Dominiku Nikšiću, koji je igračima Slatine “skinuo” nevjerojatnih više od 20 lopti koje su išle u gol. 
 
Što se tiče slatinskih pojačanja pridošlih iz Brazila, iz Uprave kluba su bili zadovoljni njihovim prvim nastupom. Rekli su da je već dvije zadnje sezone u Slatinu došlo nekoliko igrača iz drugih zemalja, a da je novopridošli dvojac jedan od boljih, te da će zasigurno biti pojačanje novom treneru Nikici Hatu u nadolazećoj nogometnoj sezoni 4. NL BJ-KC-VT.
(nm/adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot