NASLOVNICASPORT

U prijateljskoj utakmici Slatina bolja od Suhopolja

Na glavnom terenu stadiona Park jučer su prijateljsku utakmicu odigrali veterani Suhopolja i Slatine. Povod utakmici ove dvije dugogodišnje prijateljske ekipe bila je proslava Dana općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe.
Utakmicu su, kako se i očekivalo, bolje otvorili Suhopoljčani te su u prvom poluvremenu imali nekoliko polušansi iz kojih nisu uspjeli poentirati. Rezultat prvog poluvremena ostao je 0:0. Isto kao i u prvom, početkom drugog poluvremena terenom su dominirali suhopoljski veterani, ali Slatina se uspješno branila i čekala svoju priliku iz kontre. Prvu izglednu priliku odlično iskorištava Zdenko Marković, te bez većih problema prelazi dva obrambena igrača Suhoplja i šalje loptu u gol. Desetak minuta prije kraja utakmice, Jovica Beneš, sa 30-tak metara upućuje loptu prema golu Suhopoljčana i postiže još jedan zgoditak za Slatinu. Konačni rezultat veterani NK Suhopolje 0, veterani NK Slatina 2.
Iako smo pobijedili rezultat je bio u drugom planu, bitno je održati naše dugogodišnje prijateljske odnose. Što se tiče naše igre, znali smo da će oni napasti na domaćem terenu, pa smo se više orijentirali na obranu čekajući svoje prilike iz kontre, što nam je i uspjelo. Sve pohvale domaćinima na tome kako su nas ugostili – rekao je jedan od slatinskih veteran Dalibor Čipčija.

Tea Kiš Slačanac(Tekst i Foto:Dragutin Fišli)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button