NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

U prigodi Mjeseca hrvatske knjige mališani DV Zeko posjetili Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina

S ciljem pružanja mogućnosti djeci za zajedničku interakciju, te njegovanje pravilnog odnosa prema knjizi i slikovnici, kao i razvijanja ljubavi prema čitanju djeca Dječjeg vrtića Zeko u prigodi Mjeseca hrvatske knjige posjetila su sa svojim odgojiteljicama Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina.

Tako su djeca sudjelovala u raznim aktivnostima vezanim uz priče, bajke i govorne igre, te razvoj interesa prema knjigama i slikovnicama.

– Slikovnice potiču na razvoj pozitivnih emocija, komunikacije, pamćenja, a kroz njih djeca ujedno vježbaju govor te bogate svoj fond riječi.
Kroz aktivnosti uz slikovnicu djeca upotrebljavaju riječi na različite načine, slušaju druge kako govore što ih potiče da se i sami sve kreativnije izražavaju i na taj način obogaćuju svoj rječnik, – istaknula je ravnateljica DV Zeko Sanela Valpovac Maurer te se ovim putem zahvalila knjižničarkama slatinske Gradske knjižnice i čitaonice na gostoprimstvu, maštovitim aktivnostima i sadržajima koje su podijelile s djecom i omogućile im da dopunjuju i usavršavanju svoje znanje o knjigama/slikovnicama.
(mf/Izvor: DV Zeko)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot