NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

U prigodi Dječjeg tjedna DND Slatina 8. listopada poziva djecu na igraonicu „Zavrti se, poskoči i u Dječji tjedan doskoči!“

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Uvijek se održava prvog punog tjedna u listopadu i traje sedam dana.

Moto Dječjeg tjedna je lijepa i prepoznatljiva izreka koja izražava odnos odraslih prema djeci – „LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA“.

Zajednička tema svih Društava naša djeca ove godine je IGRA i proizlazi iz 31. članka Konvencije o pravima djeteta koji glasi „DIJETE IMA PRAVO NA IGRU“.

Tim povodom ove subote, 8. listopada od 10 do 11 sati u prostoru DND Slatina održat će se još jedna igraonica posvećena IGRI i druženju djece našega grada.

Igraonica će se održati pod nazivom „Zavrti se, poskoči i u Dječji tjedan doskoči!“, a cilj ove aktivnosti je potaknuti djecu da se kreću na otvorenom uz zajedničko druženje, igru i kreativno stvaralaštvo.

– Pozivamo djecu i roditelje da zajedno u igri i druženju provedemo tih sat vremena i pokažemo djeci koliko nam znače, – istaknula je dopredsjednica DND Slatina Renata Grahovac.
(mf/Izvor: DND Slatina/Foto: Arhiva Radio Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button