DOGAĐANJANASLOVNICA

U prigodi blagdana Uskrsa održan tradicionalni susret slatinskih župnika s predstavnicima Grada Slatine

U prigodi Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana kojim se slavi središnji kršćanski događaj – Kristovo uskrsnuće od mrtvih, danas je u župnom dvoru Župe sv. Josipa u Slatini održan tradicionalni susret slatinskih župnika s predstavnicima Grada Slatine.

Tako su župnici slatinskih župa sv. Josipa i bl. Ivana Merza, preč. Dragan Hrgić i preč. Nikola Jušić ugostili predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Damira Jakšića i gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića u pratnji njegovog zamjenika Ilije Nikolića i pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Marina Kokorića.

U srdačnom razgovoru dotakli su se mnogih tema važnih za cjelokupnu zajednicu, a župnici su ih ujedno izvijestili o radu svojih župa i razvoju njima trenutačno najvažnijih projekata.

U duhu dosadašnje i buduće zajedničke suradnje domaćini i gosti su razmijenili uzajamne čestitke zaželjevši jedni drugima, ali isto tako i župljanima, svim vjernicima i građanima Slatine i prigradskih naselja blagoslovljen Uskrs uz obilje zdravlja i blagostanja, naglasivši pri tome važnost zajedništva i bogatstvo duha koje u ovo blagdansko vrijeme treba i mora biti prisutno.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button