DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

U prigodi 25. obljetnice postojanja slatinskog Ogranka UHDVDR zahvalnicu dobio i Grad Slatina

Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina ove godine slavi 25. obljetnicu postojanja i rada. Tim povodom Udruga je podjelom zahvalnica željela zahvaliti svima zaslužnima koji podupiru njihov rad.

Među njima je i Grad Slatina koji od samog početka prati rad ove udruge i velika je potpora njezinim članovima, a zahvalnicu gradonačelniku Denisu Ostrošiću u njegovom uredu uručio je zamjenik predsjednika Marijan Potočki ujedno mu prenijevši pozdrave predsjednika udruge Ivana Selenića.

Bila je to prigoda za razgovor o trenutačnoj situaciji vezanoj za koronavirus o kojemu ovisi daljnji tijek aktivnosti i ove udruge, koja je kao i brojne druge ove godine otkazala provedbu nekoliko planiranih događanja, među kojima je i tradicionalna slatinska Fišijada.

– U skladu s trenutnom situacijom mi ćemo i dalje nastaviti s našim aktivnostima kojima želimo promovirati Domovinski rat i njegov značaj u najljepšem svjetlu s ciljem da se ne zaboravi ni jedna žrtva, – zaključio je Potočki.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button