DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJEKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

U povodu Dana Grada Slatine u okviru 7. motosusreta jučer održan koncert Psihomodo popa

MK Speed Slatina uz suorganizaciju Grada Slatina, TZ Grada i Slatinskog informativnog centra nakon prošlogodišnje pauze koju je uzrokovala epidemiološka situacija, intezivno je pripremao jučerašnje 7. motosusrete na Javorici.

U realizaciju bogatog, zanimljivog programa prste je umiješalo loše vrijeme ili drugim riječima kiša koja je uporno padala tijekom jučerašnjeg poslijepodneva.

Tako motoristi koji su došli iz Osijeka, Našica, Čakovca, Osijeka, Daruvara, Virovitice…ukupno iz oko 30-ak klubova koje i slatinski Speed-ovci posjećuju tijekom godine nisu mogli u planirani defile ulicama grada. Iz istog razloga odustalo se od Stunt showa Deana Špoljara.

Večernji sati donijeli su pravu bikersku zabavu na Javorici. Kiša je stala, ali je svakako bilo i ljepše i ugodnije pod velikim šatorom.

Publiku je prvo dobro zagrijala odlična rock grupa Euphorija, iza koje su na pozornicu stigli Davor Gobac i Psihomodo pop.

Posjetitelji su uživali u dobro znanim starim i novim pjesmama ove poznate grupe. Oni koji su to željeli, mogli su kušati pravu bikersku hranu – kobasice, ćevape, pljeskavice… a nisu ostali ni žedni jer je bila i velika ponuda pića.

Nekolicina onih najodvažnijih je ostala kampirati u kampu na Javorici .

(tks/Foto: Tea Kiš Slačanac, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button