NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

U OŠ Eugena Kumičića Slatina održana Modelarska liga Virovitičko-podravske županije

Višednevni program obilježavanja Dana škole u OŠ Eugena Kumičića Slatina završen je u petak, 10. svibnja kada je održano natjecanje Modelarske lige Virovitičko-podravske županije.
Okupljene učenike i mentore u ime domaćina pozdravio je učitelj tehničke kulture Ivan Drokan.

Na natjecanju su sudjelovali učenici osnovnih škola, udruga ili posebnih odjela osnovnih škola od petog do osmog razreda, ukupno 32 učenika i njihovi mentori.
Svaka ekipa sastojala se od dva učenika koje je na natjecanje doveo jedan mentor, a stručno ocjenjivačko povjerenstvo ove je godine imalo posebno težak zadatak ocjenjivanja jer su svi radovi bili jako dobri.

Osvajači Modelarske lige Virovitičko-podravske županije su Ivan Knežević i Tvrtko Kolarić čiji je mentor Stevan Radijevac iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, drugo mjesto su zauzeli Veronika Jagarinec i Pamela Tomašević čiji je mentor Ivan Drokan iz OŠ Eugena Kumičića Slatina, a treće mjesto Gabrijel Jaković i Antonio Simoni uz mentora Milorada Vučkovića iz OŠ Voćin.
Prvaci u kategoriji učenika s poteškoćama su Domagoj Dundović i Josip Troha čiji je mentor Marko Gajer iz OŠ Mukleuš.

Prvoplasirana ekipa ostvarila je plasman na državnu razinu natjecanja koje će se održati od 24. do 26. svibnja ove godine u Kraljevici.

Mentori koji su tijekom cijele godine pripremali učenike su: Stevan Radijevac, Ivan Drokan, Milorad Vučković, Marko Gajer, Robin Kovačević i Dario Kruljac, a ovogodišnji ocjenjivači bili su iz Zajednice tehničke kulture grada Osijeka Danijel Rakić i Zdenko Kupanovac.

Na kraju natjecanja i zajedničkog druženja učitelj tehničke kulture OŠ Eugena Kumičića Slatina Ivan Drokan, zahvalio se svima na sudjelovanju te pozvao učenike i njihove mentore na još predaniji rad i ponovni susret iduće godine.
(Mihaela Feldi/Izvor: OŠ Eugena Kumičića Slatina)


Rezultati:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button