NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

U nedjelju dođite na Cvjetni korzo u Slatinu

U organizaciji Društva Naša djeca Slatina, Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine  te u suradnji sa vrtićima i osnovnim školama sa područja Slatine, u nedjelju 28. svibnja održat će se tradicionalni “Cvjetni korzo”.
Okupljanje sudionika bit će u 17 sati u dvorištu Industrijsko-obrtničke škole Slatina kada će slijediti fotografiranje skupina. Polazak prema odredištu (Rukometno igralište) bit će oko 17:15 sati.
Povorka će se kretati uz školu Marka Marulića, kroz haustor uz Ofertissime pa desno do kružnog toka. Od kružnog toka uputit ćemo se prema Rukometnom igralištu gdje će na ulazu skupine biti pojedinačno najavljivane.
Nakon kratkog predstavljanja i uvoda, skupine će se predstaviti nastupima. Po završetku nastupa planirano je zajedničko fotografiranje svih sudionika i voditelja i uručivanje uspomena na sudjelovanje.
U Cvjetnom korzu sudjeluju: Osnovna glazbena škola Slatina-Puhački orkestar, Dječji kutak “Veseli sat” Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Josipovo, Osnovna škola Eugena Kumičića, Osnovna škola Josipa Kozarca, OŠ Eugena Kumičića Područna škola Gornji Miholjac, Osnovna škola Davorin Trstenjak Čađavica, Dječji vrtić Suncokret i Dječji vrtić Zeko.
U povorci će sudjelovati 13 skupina, a povorka će brojati ppreko 400 djece i 26 voditelja.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button