NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

U nedjelju, 27. studenog, humanitarna nogometna utakmica NK Dinamo Josipovo – NK Slatina za pomoć malom Mateju koji boluje od leukemije

Nogometni klub Dinamo Josipovo u nedjelju, 27. studenog, organizira humanitarnu nogometnu utakmicu, a u goste su pozvali Nogometni klub Slatina. 
 
Utakmica između Dinama i Slatine odigrat će se na josipovačkom stadionu ”Ciganka” s početkom u 12.30 sati. 
 
– Mali Matej Mioljević star je pet i pol godine i prije tri tjedna mu je dijagnosticirana leukemija, te se trenutno nalazi u KBC-u Rebro u Zagrebu na liječenju, a kako će samo liječenje potrajati nekoliko mjeseci te su njegovi roditelji s njim i trenutno ne rade, odlučili smo pokrenuti humanitarnu akciju, odnosno odigrati nogometnu utakmicu kako bi prikupili financijska sredstva s ciljem pomoći obitelji. Matejev otac je član Upravnog odbora NK Dinama i smatrali smo da je naša dužnost pomoći im. Prijedlog za utakmicu smo uputili Upravi NK Slatine, koja je odmah, bez razmišljanja, prihvatila poziv, te će i oni donirati određena sredstva. Ostale donacije za liječenje malog Mateja prikupljat će se na samoj utakmici, a sav prikupljeni novac će se uručiti direktno obitelji Mioljević. Ovom prigodom molim sve ljubitelje nogometa sa slatinskog područja, područja općine Sopje i šire da nam se pridruže u ovoj humanoj gesti – rekao je predsjednik NK Dinamo Josipovo, Dinko Brezec.
mf (adf, Uprava NK Dinamo Josipovo; Foto arhiva: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button