DOGAĐANJANASLOVNICA

U Nazorovoj proslavljen Dan državnosti

Danas, povodom Dana državnosti u Mjesnom odboru Vladimir Nazor Slatina bio je planiran cjelodnevni program.

U planu je bila prezentacija i natjecanje u starim sportovima te malonogometni turnir, ali zbog lošeg vremena popraćenog kišom organizatori, Grad Slatina i MO V. Nazor su odlučili otkazati vanjske aktivnosti.

Unatoč tome, kiša nije omela da se aktivnosti planirane u Mjesnom domu ne održe. Kako je planirano, u 18 sati svima koji su došli na proslavu poslužen je gulaš, a druženje je nastavljeno uz taktove ”Gratis banda”.

Proslavu je svojim dolaskom uveličao slatinski gradonačelnik Denis Ostrišić, koji je u ”Naselje” došao u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića, predsjednika Gradskog vijeća Damira Jakšića i pročelnika Stručne službe Grada Slatine Krunoslava Šaraboka.

Gradonačelnik Ostrošić nazočnima se obratio prigodnim riječima:

– Iako se nismo mogli okušati u nogometu i starim sportovima zbog kiše, ipak smo se uspjeli okupiti ovdje kako bi obilježili Dan državnosti, koji vi iz Mjesnog odbora Vladimir Nazor obilježavate i kao svoj dan. Svima vama želim čestitati vaš dan i Dan državnosti, te da se ugodno podružite i dobro zabavite – rekao je gradonačelnik Ostrošić.
mf (rt/Foto: Robert Turkalj)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button