NASLOVNICASPORT

U napetoj završnici Slatina uspjela slaviti kod Slavije

Uz podosta problema uspjela je Slatina doći i do trećeg uzastopnog trijumfa u nastavku prvenstva druge lige. Ovog puta dečki iz Starog Petrovog Sela prouzročili su do sada najviše problema Slatini pa je i već unaprijed upisana pobjeda došla pod znak pitanja  kada su domaćini nekoliko minuta prije kraja  preokrenuli slatinskih plus 5 u neriješenih 24:24.  Ipak u posljednje dvije minuta pogocima Mataije i Hankića stvari su legle na svoje mjesto i  Slatina dolazi do na koncu očekivane pobjede. Kako doznajemo Slatinčani su u ovom susretu imali velikih problema sa sudačkim kriterijem, koji je dopuštao nešto grublju, rekli bismo i ”prljaviju” igru, a u kojoj se mladi Slatinčani za razliku od domaćina i nisu mogli pronaći. Velike zasluge za neizvjesnost u ovom susretu  idu i hrabrim borbenim domaćinima koji su u zimskom prijelaznom roku proširili kadar s dva tri nova igrača. No bez obzira na sve navedeno Slatina je smogla snage pronaći nešto unutarnje rezerve kako bi na koncu ipak došla do nove pobjede. Iduće kolo u ”goste” Slatini u Viroviticu stiže vodeća i neporažena momčad prvenstva Požega  pa bi u subotu svakako valjalo skoknuti na ovaj veliki derbi ne samo kola već i cjelokupnog prvenstva i bodriti Slatinčane kako bi došli do eventualne pobjede s kojom bi opet mogli zakomplicirati pitanje konačnog prvaka.

2.HRL istok

12.kolo

SLAVIJA     24(11)

SLATINA   26(13)

STARO PETROVO SELO ŠD Staro Petrovo Selo. Gledatelja: 50. Suci: Josip Gagula i Marko Zorko (Zagreb).

SLAVIJA: Cindrić, Akmačić, Mijatović 4, Poljak, Bičanić, Krmarić 1, Šimunović 1, Mandić 3, Đanić, Stanišić, Milošević 4, Pejaković, Halajko 3, Bošnjaković 2, Šamal, Tomić 6(1). Trener: Goran Križan

SLATINA: Hankić 8(4), Butorac 3, Repić 3, Majstorović, Baćani, Horvat, Lukac 2, Miličić 1, Bot, Venus, Dragojević 3, Frajhaut 1, Mataija 2, Macinger, Suhić, Lisinski 3. Treneri: Biljana i Viktor Frajhuat.
(Damir Jukić/Foto: RK Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button