NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

U Kozicama održan Pinkl-bal

I ove je godine u slatinskom prigradskom naselju Kozice održan Pinkl-bal. Tradicija je to koju Kozičani njeguju već dugi niz godina.
Tako je ovoga vikenda u novoobnovljenom Mjesnom domu u organizaciji Vijeća mjesnog odbora Kozice i Nogometnog kluba Kozice upriličen još jedan i to mogli bi reći rekordan.

Sve je više zainteresiranih parova ne samo iz Kozica već i šire okolice za ovo događanje tako je plesna sala inače jednog od većih mjesnih domova u slatinskom kraju postala gotovo tijesna. Običaj je da parovi na Pinkl-bal donose svoju hranu i piće u pletenim košarama, tako da uz dobru domaću kapljicu ni ovoga puta na stolovima nije manjkalo slasnih suhomesnatih delicija, kao ni raznih slastica. Ove godine okupilo se preko 130 gostiju za čije se dobro raspoloženje i ples do ranih jutarnjih sati pobrinuo Tamburaški sastav Panona.
Zadovoljstvo ovogodišnjim “eventom” nisu krili predsjednici VMO Kozice i NK Kozice, Dario Medved i Damir Parc koji su se zahvalili svim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima na donacijama za tombolu i ples srca koji su dodatno obogatili ovogodišnji Pinkl-bal u Kozicama.
(Mihaela Feldi/Foto: Facebook)


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button