DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Na šetnici, ispred Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici,izložba fotografija “30 naj” povodom Dana VPŽ

Povodom tridesete obljetnice Virovitičko-podravske županije u samostalnoj Hrvatskoj, izložbom „30 naj“ predstavlja se najdraža županija i njezine posebnosti u prvih trideset godina. Trideset fotografija predstavljaju identitet, tradiciju, naše povijesno nasljeđe, ali prije svega vrijedne, marljive ljude koji žive i rade na ovom području – od Drave do Papuka, od Kladara do Stare Jošave.

Izložbu fotografija, koja se nalazi na šetnici u središtu Virovitice, otvorio je virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, a uz njega se nazočnima obratio i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, uz nazočnost, zamjenika župana Marija Klementa i Igora Pavkovića, predsjednika Županijske skupštine VPŽ, Dinka Begovića, predsjednika HKG ŽK Virovitica Zlatka Pleše, predsjednika HOK-a POK VPŽ Stjepana Kenjerića…

Ukupno 29 fotografija potpisuje Kristijan Toplak, a jednu, Maks Luka Šenjug. Izložba će biti u Virovitici sljedeća dva tjedna. Opis svake od fotografije, nalazi se na QR kodu koji je na fotografijama, a on vas vodi na službenu stranicu Virovitičko-podravske županije. 

tks (Izvor : www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button