NASLOVNICAOPĆINE

U Dječji vrtić ”Lipa” u Čađavici nove pedagoške 2022./2023. godine upisano 53 djece, ostalo samo još jedno mjesto za upis

U Dječji vrtić ”Lipa” Čađavica, Matični odjel Čađavica, nove pedagoške 2022./2023. godine upisano je 53 djece rane i predškolske dobi u tri odgojno-obrazovne skupine. Broj upisane djece pokazuje da je u vrtiću ostalo samo jedno mjesto slobodno za upis, čime je upis dosadašnje djece dosegnuo svoj vrhunac. O njihovom rastu i razvoju brine šest odgojiteljica.
 
Zadovoljstvo brojem upisane djece izrazio je i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. 
 
– Kad smo prije nekoliko godina započeli s projektom izgradnje Dječjeg vrtića u Čađavici, od samog sam početka imao predosjećaj da će on itekako služiti svojoj svrsi. Ovo nam je treća pedagoška godina koja započinje svojim radom i prema broju upisane djece može se vidjeti da je u blagom porastu. Općina Čađavica i dalje će brinuti o našim najmlađima upisanima u vrtić, osiguranjem svih osnovnih elemenata potrebnih za kvalitetno funkcioniranje dječjeg vrtića. Na taj ćemo način pomoći i zaposlenim roditeljima zbrinjavajući djecu u vrtić. Obzirom da je u vrtiću zaposlena i stručna suradnica logopedinja, njezin je rad integriran u rad Dječjeg vrtića, te svojim vježbama pomaže djeci u svladavanju jezičnih poteškoća, a time i roditeljima olakšava odlaske logopedu izvan općine ili županije – istaknuo je načelnik Rončavić te dodao:
 
– Na početku ove nove pedagoške godine želio bih svoj djeci dobrodošlicu u naš vrtić, roditeljima puno strpljenja i dobre suradnje sa zaposlenicima vrtića, a odgojiteljima i cijelom vrtićkom timu sretne trenutke, česti osmijeh na licu, toplo srce i snažne ruke koje će u svakom trenutku znati prigrliti djecu i naučiti ih važnim životnim vrijednostima.
mf (adf, ak; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot