NASLOVNICAOPĆINE

U Dječji vrtić ”Lipa” u Čađavici nove pedagoške 2022./2023. godine upisano 53 djece, ostalo samo još jedno mjesto za upis

U Dječji vrtić ”Lipa” Čađavica, Matični odjel Čađavica, nove pedagoške 2022./2023. godine upisano je 53 djece rane i predškolske dobi u tri odgojno-obrazovne skupine. Broj upisane djece pokazuje da je u vrtiću ostalo samo jedno mjesto slobodno za upis, čime je upis dosadašnje djece dosegnuo svoj vrhunac. O njihovom rastu i razvoju brine šest odgojiteljica.
 
Zadovoljstvo brojem upisane djece izrazio je i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. 
 
– Kad smo prije nekoliko godina započeli s projektom izgradnje Dječjeg vrtića u Čađavici, od samog sam početka imao predosjećaj da će on itekako služiti svojoj svrsi. Ovo nam je treća pedagoška godina koja započinje svojim radom i prema broju upisane djece može se vidjeti da je u blagom porastu. Općina Čađavica i dalje će brinuti o našim najmlađima upisanima u vrtić, osiguranjem svih osnovnih elemenata potrebnih za kvalitetno funkcioniranje dječjeg vrtića. Na taj ćemo način pomoći i zaposlenim roditeljima zbrinjavajući djecu u vrtić. Obzirom da je u vrtiću zaposlena i stručna suradnica logopedinja, njezin je rad integriran u rad Dječjeg vrtića, te svojim vježbama pomaže djeci u svladavanju jezičnih poteškoća, a time i roditeljima olakšava odlaske logopedu izvan općine ili županije – istaknuo je načelnik Rončavić te dodao:
 
– Na početku ove nove pedagoške godine želio bih svoj djeci dobrodošlicu u naš vrtić, roditeljima puno strpljenja i dobre suradnje sa zaposlenicima vrtića, a odgojiteljima i cijelom vrtićkom timu sretne trenutke, česti osmijeh na licu, toplo srce i snažne ruke koje će u svakom trenutku znati prigrliti djecu i naučiti ih važnim životnim vrijednostima.
mf (adf, ak; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button