NASLOVNICAOPĆINE

U Dječjem vrtiću ”Bambi” Sopje održana radionica povodom Svjetskog dana zdravlja

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, učenice 5. razreda Srednje medicinske škole Tehničke škole iz Virovitice, Martina Sertić, Josipa Matić, Donatela Potočki, Jelena Bajović, Matea Jambrušić, Sabina Kasumović i Antonela Fereža u pratnji nastavnice Kristine Horvat, posjetile su Dječji vrtić ”Bambi” u Sopju gdje su održale radionicu o važnosti pranja ruku i važnosti očuvanja zdravlja.

Kroz radionicu, polaznici vrtića su educirani o važnosti pranja ruku i važnosti očuvanja zdravlja.
 
– Osim higijene i zdrave prehrane za naše zdravlje važno je tjelesno vježbanje. Djeci svakodnevno ističemo važnost tjelesne aktivnosti za pravilan rast i razvoj. Nadamo se da smo ovim korisnim savjetima pomogli kako bi djeci približili brigu o vlastitom zdravlju – poručili su iz vrtića. 
 
Radionicu je u DV ”Bambi” došao pogledati i načelnik Općine Sopje Berislav Androš, pohvalivši ovu i slične akcije koje se bave zdravljem djece.
mf (adf, ar; Foto: A. Rastija)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot