DOGAĐANJANASLOVNICA

U Ćeralijama odigran 10. Memorijalni nogometni turnir ”Zuza-Angel”

Jučer je na nogometnom igralištu u Ćeralijama odigran 10. Memorijalni nogometni turnir ”Zuza-Angel”, u spomen na preminule članove Nogometnog kluba Ćeralije, igrača Franju Jozića-Zuzu i trenera Angela Tomića.

Na turniru su nastupile četiri momčadi: NK Ćeralije, NK Voćin, NK Dinamo Josipovo i NK Dinamo Četekovac.

Turnir je otvorio načelnik Općine Voćin Predrag Filić, a sreću u nadmetanju zaželio je ekipama predsjednik NK Ćeralije Toni Jozić. 

Pobjednik 10. Memorijalnog turnira ”Zuza-Angel” bila je ekipa NK Voćina, drugo mjesto zauzeli su domaćini NK Ćeralije, treći su bili igrači Dinama iz Josipova, a četvrti Četekovčani.

Najbolji igrač bio je Kristijan Đorđević (NK Ćeralije), najbolji golman Martin Tuinić (NK Voćin), a najbolji strijelac Franjo Perić (NK Voćin). Turnir su sudili Ivica Srednoselac i Mario OK Jozić. 

Pehare ekipama te pojedinačne nagrade, kao i zahvalnice sponzorima i ostalima koji su potpomogli održavanje ovog turnira uručio je načelnik Općine Voćin Predrag Filić.

Uoči turnira rukovodstvo NK Ćeralije, igrači i rodbina položili su vijence i upaljene lampione na posljednja počivališta strastvenih ljubitelja kluba, igrača Franje Jozića-Zuze i trenera Angela Tomića, na ćeralijskom mjesnom groblju.

df /Foto: Dragutin Fišli

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button