NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

U čemu je trik? – mađioničarski show za cijelu obitelj u Slatini u nedjelju, 28. travnja

U čemu je trik? – jedan od naših najpoznatijih mađioničara, Luka Vidović zna odgovor na to pitanje, a saznat ćete ga i vi u urnebesnom mađioničarskom showu za cijelu obitelj koji spaja smijeh, magiju i fenomenalnu zabavu, a koji će igrati u kino-dvorani slatinskog POU u nedjelju, 28. travnja u 16 sati.
 
Cijena ulaznice je 6 €, a možete je kupiti vikendom na blagajni Kino Slatine ili radnim danom u uredima POU na 1. katu.
 
Dođite i otkrijte u čemu je trik!
 
 

Luka Vidović ove godine slavi 25 godina karijere, a tu obljetnicu će proslaviti serijalom predstava za cijelu obitelj naziva “U čemu je trik?”.

Osim u Hrvatskoj, Luka Vidović je tražen i izvan naših granica pa je tako u New Yorku imao čast odmjeriti snage s najboljim svjetskim mađioničarima na najpopularnijem američkom live mađioničarskom showu Monday Night Magic. Taj je poziv uslijedio nakon što su organizatori vidjeli njegov televizijski nastup na legendarnom Penn&Teller showu.

Luka je jedinstvena osoba na našoj showbusiness sceni jer već 25 godina vrijedno, uporno i nepokolebljivo živi i radi svoj dječji san, a to je magija. Nikada nije odustao od svog životnog poziva iako se kroz ovih četvrt stoljeća susretao s brojnim predrasudama, na početku zbog slavnih roditelja pa dalje zbog sumnji u ozbiljnost mađioničarskog posla. Živi je svjedok da taj posao zahtjeva iznimnu discipliniranost, usredotočenost i nebrojeno sati vježbe, stoga živi život poput nekog sportaša, držeći se reda bez kojeg ne bi mogao razvijati svoju vještinu, biti konstantno na putu i uz sve to zadržati iskru koja ga je i uvela u svijet čarolije.

(nm/Izvor: Kino Slatina)
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button